Hitta e-boken

IT-Gänget

IT-Gänget
Crisos AB,
Barn & Ungdom
9198187732
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Boken handlar om grabbarna Ralf och Robert som är syskon och om kusinerna Göran, Gustav och Gimmy. Deras sommarlov börjar med ett skottdrama, mordförsök och droghandlare. Tillsammans med hjälp av Internet och med kunskap om det magiska ger de sig i kast med att hjälpa en äldre dam att återfå sitt brorsbarn i utbyte mot drogerna som de hittade i hennes källare innan skurkarna tänker skjuta henne.

 ifrån boken:
 - Akta, vi måste ta det lugnt, de kommer inte låta oss komma levande härifrån ifall de får tag på oss, sade Gustav.Källardörren gick att öppna utan besvär. Väl där inne vågade de inte tända lampan. De satte sig ner på huk för att vänja ögonen vid mörkret.- Titta, viskade Gustav vad är det här för något. Det ser ut som klistermärken eller är det frimärken tro?- Få se. Nej du det där är inga frimärken, det ser ut som någon syntetisk drog.- Drog? Det är ju en hel lunta av det.- Vi tar med det, jag kan kolla i labbet.- Kom vi sticker.Precis då hörde de hur en nyckel sattes i dörrlåset. Dörren öppnades och en röst hördes:- Ulrik, hjälp mig med kärringen först innan du trippar.- Fan, vi skjuter´na på en gång.

Det här är början på ett hiskligt äventyr med korrumperade poliser, mordbrand och en flygresa till Londons knarkkvarter. Inte blir det mindre spännande när Gimmy blir skjuten och ingen hittar honom. Till deras hjälp kommer hunden Milo som också får ta del av vad ont människor kan göra när makt, pengar och girighet tar över.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng