Hitta e-boken

Vill vi verkligen ha starka och friska barn?

Vill vi verkligen ha starka och friska barn?
Schill Coaching AB,
Romaner
9198177443
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Jesper Juul

VILL VI VERKLIGEN HA STARKA OCH FRISKA BARN?

En politisk uppsats 

Efter 40 år av samarbete med och skrivande om, familjer, daghem/förskolor och skolor känner jag mig tvungen att ställa frågan: vill vi verkligen ha starka och friska barn? Mitt svar är självfallet JA! När den dagen kommer då vi har förmågan att fostra och utbilda starka och friska barn kommer det att vara en ovärderlig gåva till föräldrar, barn, utbildare och de ekonomiskt ansvariga i våra länder. Att vara barn och själva barndomen är bara de första stegen mot vuxenlivet, medelåldern och ålderdomen, så vi har alla, oavsett ålder, allt att vinna på detta.

Sen min bok ”Ditt kompetenta barn” publicerades har både motståndare och anhängare kallat mig ”barnens vän”. Denna hedervärda titel har jag frånsagt mig så fort jag har fått chansen i intervjuer, föreläsningar mm. Under hela mitt yrkesliv som rådgivare, psykoterapeut och familjeterapeut har jag försökt inspirera och hjälpa vuxna, som hamnat i destruktiva konflikter med barn och unga. Mitt fokus har varit kvaliteten i relationen mellan den vuxne och varje enskilt barn. Jag är övertygad om att denna ansträngning har hjälpt många barn till ett bättre och mer meningsfullt liv, men i själva verket är det bara en bieffekt av mitt arbete med de vuxnas beteenden, attityder och värderingar. Mitt professionella fokus har aldrig varit individen utan de interpesonella fenomen som är avgörande för vår hälsa och vårt välbefinnande.

Under alla dessa år har mitt intresse för relationer betraktats som en nyhet, avant garde och till och med politiskt provocerande trots att, såväl jag som alla de andra som gjort liknande erfarenheter och arbetar i samma riktning, har teoribildning och vetenskap på vår sida.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng