Hitta e-boken

Fallen tid

Fallen tid
RoM Förlag,
Romaner
9198074903
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Framtidens Newhaven, paradoxalt nog allt annat än en ny fristad för invånarna. Staten har slut på pengar, men sjukhus och skolor är bättre än någonsin – för den som bor i något av de inhägnade områdena vill säga. Postkoden spelar emellertid mindre roll mot den nya influensan som sprids och plötsligt står alla inför samma problem: Vart kommer viruset ifrån? Går den som köper läkemedelsföretagens nydesignade munskydd säker? Och vem har råd att vaccinera sig?

Liv är 18 år, ängel och lever bland människorna. Hon vet varför folk blir sjuka och har tröttnat på att stå passiv vid sidan av. Hennes barndomsvän har däremot sett för mycket av Newhaven och inte ens solglasögonen Rafael alltid har på sig, kan stänga ute det råa klimatet. Kanske vore det enklare att vara en av dem, de fallna änglarna? Marcel vet hur det känns att vara fallen – ingenting. Att döda någon framkallar lika lite smärta som skärsåren han ristar in i axeln efteråt. Logiken är enkel. Världen är inte grå utan svart eller vit, och om han fick bestämma skulle den bara vara svart.

Tillvaron för de tre ställs på sin spets när jakten på mediciner leder till att härbärget Liv arbetar på stormas. Dagen efter är hon spårlöst försvunnen och Rafael står inför ett dilemma. Ska han fokusera på sitt uppdrag eller släppa allt och letar rätt på Liv? Marcel har andra bekymmer. Hans problem ligger inte i att han behöver hitta en person. Han behöver bli av med någon, nämligen tjejen som ligger i ett av hans rum och vägrar att dö.

Var går gränsen  … mellan kärlek och hat … liv och död … himmel och helvete?
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng