Hitta e-boken

Wow, en tjej från Nätet!

Wow, en tjej från Nätet!
NEJ Förlag,
Romaner
9197984310
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Wow, en tjej från Nätet! är en relationsroman med Erik Brunge som huvudperson. Erik är i många avseenden en ganska typisk storstadsmänniska i karriären. Han har en välordnad tillvaro med ett intressant och välavlönat arbete som gör att han kan unna sig det mesta som han önskar. Han bor i en attraktiv del av Stockholms innerstad och tillbringar några veckor om året i en sommarstuga nere på Falsterbonäset i Skåne. Och han håller sig med sportiga bilar som aldrig är över ett år gamla.

Men Erik saknar någon att dela sin tillvaro med, och hans försök den senaste tiden att träffa någon i vardagen eller ute på krogen har inte resulterat i något nämnvärt. Efter ivriga påtryckningar från en god vän bestämmer han sig, om än med stor skepsis, för att prova ett alternativt forum och registrerar sig på en matchmakingsajt på Internet – ”Nätet”.

Boken är hållen i en lättsam ton med humoristisk karaktär, men det finns en allvarlig underton som går som en röd tråd genom hela berättelsen. Det handlar om en stark längtan, om drömmar som inte har slagit in, om grusade förhoppningar och om att hantera motgångar. Innehållet speglar även en uppgivenhet inför de attityder och fasader som ofta förekommer mellan människor, liksom allt spel och tillgjordhet som gör det än svårare att träffa någon.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng