Hitta e-boken

Tore bland Afrikas djur

Tore bland Afrikas djur
Barn & Ungdom
9197936529
E-bok
(finns även som ljudbok)
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Sveriges första ebok+ för barn. Med material i form av text, bild, ljud och musik. ebok+ är det som i USA kallas "Enhanced Book"

Tore bland Afrikas djur – en musiksaga för barn

En saga om Afrikas djur och natur med djuriskt svängiga låtar för alla barn och andra med barnasinnet i behåll. Materialet består av en saga i form av text, ett 40 tal foton och illustrationer, 10 stycken bildsatta sånger (musikvideo), samt sångtexter med rörelser till musiken.

OBS: För att kunna se de inbyggda musikfilmerna måste man använda iBooks på iPad

Handlingen

Tore är på semester i Afrika och ger sig ut på savannen för att leta rätt på en handväska som aporna har stulit från hans mamma. Där träffar han massajflickan Ama som hjälper honom att leta. Alla djur kan tala med Ama, men inte bara det, de kan sjunga också. Och det svänger skönt!

Tillsammans med Tore och Ama får du möta många färgstarka figurer. Lejonungarna, aporna, Elle elefant, Raffe giraff, Lena hyena, och farbror flodhäst är några av dem. Sångtexterna berättar på ett roligt sätt om djurens egenskaper.

Smakprov på boken hittar du här www.nyasagor.se/smakprov/.

Sagt om sagan:

”Äntligen barnmusik som även jag kan njuta av. Och det går hem. Min 5-åriga dotter kan varenda låt utantill” Tobias Basilius, tvåbarnspappa

”Det här tar barnen på allvar, pedagogiskt och humoristiskt på samma gång”. Gunnel Holmqvist, BVC-sjuksköterska

”Jag tycker Elle-elefant är bäst för den är så rolig att dansa till”
Sverker 6 år

"Grammisnominerad musiksaga med hög klass på musik, texter och illustrationer, barnkultur när den är som bäst". Ingrid Printz, Länskulturchef

Tidningen Föräldrar och barn - januari 2011

"Tore bland Afrikas djur av Pelle Höglund och Johan Sundström är en superskön, svängig musiksaga som nominerades till en grammis 2011 i kategorin Årets barnalbum. Skivan kommer i ett paket som också innehåller en bok med låttexter, foton, illustrationer och rörelser. Beställ den, det är inte bara dina barn som kommer att skaka rumpan!"

Fontini Katrou

Redaktör

Bibliotekstjänst - mars 2011

"Sammantaget är detta en lyckad debut och de svängiga låtarna kommer säkert att gå hem hos barnen. Musiksagan passar för förskolebarn från fyra år och kan även användas i pedagogiska sammanhang om djur och natur".

Anna Wilner

Lektör Bibliotekstjänst

Tidningen Vi föräldrar - maj 2011

"Den här mysiga musiksagan väcker barnens intresse för Afrikas kultur på ett självklart sätt. Varje djur presenteras i sin egen låt, och den rikt illustrerade textboken med rörelseinstruktioner gör lyssnandet till en helhetsupplevelse. Sedan är det bara att koka en stor gryta djungelgröt som avslutning."

Jesper Almén
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng