Hitta e-boken

Solens ende son

Solens ende son
Stefan Hjertquist Förlag,
Deckare
9197934437
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
De blev förda bakom stjärnornas ljus och vägleddes in i en avlägsen kulturs alla hemligheter. Den osannolika historien blev ett kryptiskt mysterium för kriminalchef Holmberg och hans kolleger på den lilla polisstationen i Borgholm. Öland förändrades över några dagar och nätter till skräckens ö. En psykotisk galning gäckade polisen med sin list och höll folket i ett isande grepp. Vad ville personen säga med sitt udda beteende? Fanns det någon på ön som redan kände till den ofattbara sanningen? Svaren fanns gömda i den gamla kulturen, men var?
Denna historia börjar en kall och ruggig novemberdag i Köpingstallskogen utanför Borgholms tätort. Kriminalchef Gunnar Holmberg var på väg till jaktstugan med kamraten Sten.
De såg ett mystiskt sken...

"Solens Ende Son är en fartfylld historia, som med rasande fart för läsaren från ett Öland där flera brott begåtts till helt andra delar av världen. Historien knyts samman på historiska platser. Lite som en blandning av Dan Brown och Indiana Jones, där polismännen i Borgholm får ta till alla sorters metoder för att komma lösningen på spåren"
Kenth Jönsson, Ölandsbladet

"Romanen är lysande och går i sann Dan Brown-anda"
Dr. Jörgen Engell, Litterära klubben

"Enastående debut. Mycket spännande och genomarbetat"
Magnus Krusell, föreläsare och sportkommentator
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng