Hitta e-boken

Ergonomi. Sittande rullstolar

Ergonomi. Sittande rullstolar
Engström Concept,
Mat & Hälsa
9197237965
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Öka Din kunskap om sittande och rullstolsanpassning.

Hur sitter vi människor egentligen? Varför är det så?

Varför sitter många rullstolanvändare så illa?

Lär dig många grundläggande sittprinciper. Öka din kunskap att skapa sittkomfort och funktion. Lär dig att anpassa rullstolar för ökad mobilitet.

Den här boken belyser grundläggande principer om sittande, baserade på praktisk erfarenhet inom området långvarigt sittande och rullstolsanpassning.
På ett lättfattligt och praktiskt sätt klargörs hur du kan nå funktionella resultat vid rullstolsanpassning, för såväl enskilda användare som för olika användargrupper.

   Genom att öka Din förmåga att analysera olika sittställningar förstår Du bättre hur man kan underlätta en rullstolsanvändares sitt- och körsituation. Den viktiga målsättningen är att optimera varje rullstolsanvändares fysiska, psykiska och sociala livskvalitet.

   Jag hoppas att den här boken kan besvara några av de frågor du har om sittande i allmänhet och om det mycket speciella sittandet i en rullstol. Boken tar upp olika ergonomiska och funktionella nyckelproblem och olika sätt se på sittproblem för att göra det lättare att finna lösningar vid olika typer av behov.

Bengt Engström är leg. sjukgymnast och arbetar internationellt som freelance. Hans verksamhet har som målsättning att bidra med kunskap om risker och möjligheter för rullstolsanvändare. Målgruppen är främst personer som är ansvariga för rullstolsdesign och rullstolsanpassning men även andra yrkesgrupper som kommer i kontakt med rullstolar och sittproblem.
Han har sedan många år varit djupt engagerad i sittandets egenskaper och problematik och hans praktiska seminarier är efterfrågade i många länder världen runt.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng