Hitta e-boken

5-2 dieten (PDF)

5-2 dieten (PDF)
Bokförlaget Exakt,
Mat & Hälsa
9189674170
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
I boken 5-2 dieten avslöjas hemligheten bakom metoden av författaren Ola Norrman. Känd bland annat från succéboken “Hur man bantar bort fett utan hunger”.

5-2 dietens enorma genomslag för energiska bantare har medfört en helt ny dietmetod med kost som förändrat levnadsvanorna för tusentals och åter tusentals människor - en folkrörelse har sett dagens ljus.

Visste Du att 5-2 dieten också påverkar kolesterol- och blodsockervärdet och t.o.m. minskar risken för Alzheimers sjukdom?
Redan de gamla grekerna fastade för att rena kropp och sinne. I boken sammanförs den historiska fastans tradition med dagens moderna hälsosynsätt och förklaras på ett tydligt sätt anpassat för den moderna människan.

Du får råd, tips och motivation hur 52 metoden kan förändra Ditt liv och hur Du kan banta och gå ner i vikt.

Michael Mosley – samma person som lanserade 5:2metoden gick ner 9 kilo på 9 veckor med 5-2 dieten.

Receptdelen hjälper Dig att komma igång och är kryddad med förslag och recept på unika produkter.

Det finns en sällsynt krydda som inte bara smakar gott utan och också hjälper till vid viktminsking och bantning. Samt information var man kan köpa denna krydda. Läs om 5:2 dietens hälsoeffekter ochvilka hjälpmedel som finns att lyckas. I boken får Du tips hur 52 dieten kan fungera just för Dig.

Boken berättar om hur Du kan stilla sötsuget utan att trigga sockersuget och falla tillbaka i sötfällan.

Visste Du att vi äter ca 85 kg kött per person och år? För några år sen var det betydligt mindre.

I boken förklaras hur kosten påverkar vikt och vårt hälsotillstånd. Hur övervinner Du hungern?


Vattenlösliga fibrer ger långsammare magsäckstömning och jämnare blodsocker.

Mängder av andra praktiska frågor besvaras i boken.

I boken beskrivs hur träning och 5:2-metoden kan hjälpa Dig att komma i form. För att få balans och bästa resultat med 52metoden krävs en periodisk fasta med kost baserad på få kolhydrater. Du kan kombinera andra metoder som t.ex. LCHF-metoden med 5:2 dieten.

Boken 5-2 dieten ger råd och tips om olika förslag på kolhydratmenyer som kan underlätta för att skapa Ditt personliga kostprogram

Vilka livsmedel kan jag äta och hur många kalorier innehåller dom? Med bokens överskådliga kaloritabell med några av våra vanligaste livsmedel får du hjälp att balansera Ditt kaloriintag och finna rätt mat. 5-2 metoden brukar kallas för halvfasta” för att inte sammankopplas med benämningen ”svältdiet”.

Bokens “Kom-i-gång-guide” tar Dig steg för steg genom dieten och Du får svar på vad du får äta på fastedagar och s.k. vanliga dagar.

Har Du provat andra metoder som t.ex. GI-metoden och LCHF-metoden utan att riktigt lyckas är det kanske dags att ta steget vidare. Boken 5:2 dieten ger en utmärkt handledning hur Du kan komma igång med viktminsking och förbättra och ge ökad hälsa för hela livet.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng