Hitta e-boken

Allt om hat

Allt om hat
Serum,
Romaner
9189424808
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)

Utgiven med stöd av Statens Kulturråd

” 'Detta är en av de bästa böcker jag läst på trettio år. Ja, det finns förstås andra också. Men denna roman är bäst.' Detta är ett påstående. Påståenden är ju som bekant väldigt svajiga. Så i fallet ’andra romaner’ är det bara ett vanligt påstående. I fallet Allt om hat är det en sanning som träffar mig i ryggen som ett framrusande tåg. Jag råder inte över den. Romanen Allt om hat är självlysande, omöjlig att ignorera. Den är som honung. Om den inte blir publicerad och möjlig att läsa för alla kommer den bryta sig ur sin form och materialiseras framför oss för den har så stark angelägenhetsgrad. Den kommer att ristas in i hjärnbarken hos alla på hela jorden. Vi skulle äntligen bli sant och vackert globaliserade.”

Författarinnan Ann-Marie Ljungberg i Göteborgsposten

Kai är en poet på gränsen till genombrott – eller sammanbrott. Emma är
konstnär, kvinnan i alla mäns liv och ständigt undflyende. Pontus är
nihilist. I en rasande pendelrörelse mellan Göteborg, Stockholm, Svartmåla
på svenska landsbygden, och ett mystiskt, bisarrt Indien, slungas Kai som en
missil från en katastrof till nästa.

Allt om hat skildrar livet som det kunde levas i Sverige under de sista två decennierna av 1900-talet, och fångar den känsla av desperation och panikångest som tycks gro under välfärdssamhällets krakelerade yta. Allt om hat försöker att definiera en övergångstid i vår moderna historia - en fas när människan som art måste omdefiniera sina funktioner och levnadsmönster i relation till en värld som inte liknar någonting vi tidigare upplevt.

Zac O’Yeah har tidigare utgivit romanerna Pajazzo (1997) och Lemlästaren (1999), samt flera reseskildringar och böcker om indisk kultur, t.ex. den uppmärksammade [reseskildrings]boken Guru (2004).
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng