Hitta e-boken

Womens World War

Womens World War
Serum,
Romaner
9189424298
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Det sista kriget på jorden står inte mellan kontinenter. Inte mellan religioner. Inte mellan raser. Det står mellan könen. Det är ett verkligt krig med vapen, hat och fångenskap. Ett världskrig. I en snar framtid har kvinnorna fått nog. Deras rättigheter blir inte fler. De blir färre. Protester skrattar man åt. WFW Women for Worldfare bildas. Det världsomspännande organet som ska tillgodose kvinnans rättigheter och möjligheter inom alla samhällen. Men snart börjar männen märka att WFW kanske inte har de goda avsikter som de först trodde.

Tania och Alex lever tillsammans i ett slentrianmässigt förhållande. Alex ser Tania men Tania ser inte Alex. Han gör allt han kan för att få saker och ting att gå ihop men inget verkar fungera. Istället för att gå honom till mötes väljer Tania en helt annan väg som förändrar Alex liv drastiskt. Ingen tror på vad han försöker säga men snart befinner sig han och halva mänskligheten i en värld de inte var beredda på. Inte vill ta del av. Och kanske inte ens kommer att överleva.

WWW är en roman om pacifism, krig, diktaturens fingerfärdighet, ondska, saknad, obegriplighet, kärlek, livsöden, vänskap och till sist en spark i häcken på extremfeministerna. Vi får följa Alex genom hans kamp mot sina älskade fiender. Han slåss mot sig själv och mot de som vill se honom död på de mest fruktansvärda sätt. Vem kan han lita på? Kanske kan han inte ens lita på sig själv? Hans mentor Gus och hans vapendragare Sergej är de enda han känner som en fast punkt i det kaos som råder på Jorden. Men kommer ens de att kunna rädda honom från den sinnessjukdom som sakta börjar besitta Alex? De kan inte ge honom det som alla dessa män saknar; Kärlek. Och till sist dras han in i ett öde värre än döden...

Varning för starka scener.

Författarpresentation:
”Spelar ingen roll. Att skapa har alltid varit något jag måste göra. Sedan att det blivit genom att skriva och även göra musik beror på att jag fått bekräftat att jag kan och att jag känner en njutning av att göra det.”

Det tog fyra år att skriva böckerna.

Och då jag satte punkt saknade jag karaktärerna i min svit.

Detta är en riktig tegelsten att sjunka in i. Motsvarar lite drygt 1400 sidor traditionellt tryck. Alldeles utmärkt som ebok alltså.

Avslutar med kommentar från författaren:
”Jag ser inte ett logiskt mönster i varför jag skrev böckerna. Måste man det? Men jag gillar resultatet. Den är hemsk men samtidigt finns tankar värda att begrunda. Arenan är ett sjukt slagfält och det gör den fascinerande.
I mina ögon.

De som njuter av att ha andra i sin makt. Som ser makt som tillfredställelse i livet. Jag har svårt att förstå hur kvinnor kan begå våldshandlingar. Det blinkar fel i skallen. Jag vet att det låter helt föråldrat men för mig är kvinnor mjuka, vackra varelser som är emot krig och som förespråkar freden och kärleken. En naiv barndomsbild.”
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng