Hitta e-boken

M-learning - Kunskapsbaserad marknadsföring och mobilt lärande

M-learning - Kunskapsbaserad marknadsföring och mobilt lärande
Eldsjälsförlaget,
Fakta
9188822184
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
När teknik och pedagogik förenas, ändras spelreglerna för marknadsföring,
företagsutbildning och skolan.

Denna bok påvisar möjligheter med mobilt lärande för att komplettera undervisning och effektivisera både marknadsföring och pedagogik.

När man kan lära sig vad som helst, när som helst, var som helst, med vem som helst ändras villkoren för kommunikation, marknadsföring, kompetensutveckling, skolans och högskolans pedagogik och vuxenutbildningen.

Denna bok guidar dig genom den revolutionen som väntar – när marknadsföring baserar sig på kunskap som man delar med sig av till kunden snarare än på upprepning av argument och varumärke, och när informellt lärande via sociala nätverk och mobila enheter blir lika viktigt som formellt lärande i skolbyggnader, universitet eller konferenssalar – då ändras spelreglerna.

Är din organisation beredd?

Kunskap och nytta levereras numera via mobila enheter. En mobiltelefon är en liten dator med tillgång till Internet som man bär med sig i fickan. Vad blir konsekvenserna och vad leder det till för möjligheter? Det är detta du får reda på i den här boken.

Tobias Hedlund står för den tekniska kompetensen. Han är en av de ledande aktörerna inom mobilt lärande i Sverige. John Steinberg står för den pedagogiska kompetensen. Han är intresserad av tillämpningen av den nya tekniken i lärande- och påverkanssituationer. Steinberg är fil dr och författare till ett 40-tal böcker om lärande, ledarskap och kommunikation.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng