Hitta e-boken

Professionella samtal - Konsten att leda utvecklingssamtal i skolan

Professionella samtal - Konsten att leda utvecklingssamtal i skolan
Eldsjälsförlaget,
Fakta
9188049175
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Professionella samtal - Konsten att leda utvecklingssamtal är den andra i en serie om tre. De andra i serien riktar sig till skolledare och förskolepedagoger. Denna bok vänder sig till lärare inom grundskolan och gymnasieskolan. 

Skolan är först och främst ett kunskapscentrum men vi får inte glömma att läraren måste finnas där för att stötta och stärka sina elever så att de kan utveckla sin kunskapsinhämtning. På sitt personliga och lättillgängliga sätt relaterar John Steinberg till teorier utifrån en filosofi om att söka styrkor. Du får inspiration för ditt sätt att utföra ditt ledarskap bland eleverna och blir mer uppmuntrande mot föräldrarna. Han ger också många konrketa samtalsmodeller där du får tips på hur du kan föra såväl enkla som svåra samtal framåt.

Boken fokuserar på utvecklingssamtal, men du får nytta av tankarna och metoderna i alla möjliga samtalssituationer så väl formella som informella. Låt eleverna upptäcka sina styrkor genom att avända ditt främsta verktyg - samtalet.

Denna bok publicerades första gången 2008.  Den återpubliceras nu i en pdf-upplaga som kan läses av en pdf-läsare i mobilen, datorn eller surfplattan. Läsaren kan även få nytta av John Steinbergs e-böcker om samtalsmetodik. Se till exempel Styrkesamtal, Styrkestjärnan och Coacha varandra till framgång hos din Internetbokhandlare.

John Steinberg är fil dr i pedagogik och författare till ett 50-tal böcker och 30-tal e-böcker. Han föreläser ofta om temat "Hitta styrkorna" för både skolan och näringslivet. www.steinberg.se
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng