Hitta e-boken

Kvinnan som träffade döden

Kvinnan som träffade döden
Vulkan Bokförlag,
9187817993
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Detta är en liten bok med stort innehåll, om livet och döden. Den bygger på min upplevelse då jag en kort stund var död och såg in i dödslandet. Jag beskriver hur jag tänkte, kände och hur jag såg min kropp ligga livlös på sjukhusgolvet.

I denna bok kan ni även läsa om andra händelser och tankar kopplade till livet och döden. Bland annat skriver jag om min brors självmord, min fars plötsliga död i cancer och om hur min upplevelse har hjälpt mig i sorgen efter dem. Jag skriver även om ämnen som kärlek, utsatthet, förlåtelse och meningen med livet. Genom hela läsningen får ni följa min djupa övertygelse om att livet inte är slut i och med dödsögonblicket. Läsningen kan vara till tröst och hjälp för någon som lider av dödsångest, eller har mist en anhörig.

Är man intresserad av budskapet, finns här mycket att hämta. Flera av mina funderingar sticker ut hakan mot dagens samhälle. Trots sitt tema är boken mycket realistisk och saknar helt en religiös förankring. Därför passar den alla som vill fördjupa sig i tankar om vad som kan finnas på andra sidan. Detta är inte en bok att läsa och sedan göra sig av med. Detta är en bok att spara och återkomma till under livets olika skeden.

I samklang med min syn på meningen med livet, har jag en önskan om att genomföra välgörenhetsprojekt för samhällets svaga som utsatta barn och djur. En del av intäkterna från denna bok kommer därför att gå till dessa projekt. Om ni köper boken, glöm då inte att ni gör en god gärning och stöttar de som är i behov av hjälp.

Vill ni stötta mig i något av dessa projekt blir jag mycket glad och tackar ödmjukast på förhand.

Varning. Denna bok rekommenderas inte till personer med suicidtankar, allvarliga psykiska problem och barn under 18 år
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng