Hitta e-boken

LedarStegen

LedarStegen
Vulkan Bokförlag,
Fakta
9187817829
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
LedarStegen är en ny och annorlunda ledarskapsbok. Den täcker allt från värdegrunden för bra ledarskap till verktyg för att stödja ledaren i svåra vardagssituationer.
LedarStegen vänder sig främst till alla som arbetar som chefer och projektledare, men också till andra som är intresserade av bra ledarskap i samhället. Den kan användas som vardagligt stöd både för den enskilde chefen och för en grupp av chefer. Inte minst har den mycket konkreta budskap och verktyg till högre chefer. Därmed ger boken en grund till att hela ledningsgrupper ska kunna utvecklas tillsammans – både snabbare och bättre.
LedarStegen beskriver hur man leder samarbete, närmare bestämt om hur man som ledare kan stärka förutsättningar, förmågor och attityd (FFA) – de tre nödvändiga villkoren som krävs för att man på arbetsplatsen ska kunna leverera, förbättra och lära. Utifrån denna ram beskriver boken hur man i 5 konkreta steg kan bli en bättre ledare. De handlar om att bottna, synliggöra, se, utmana individen och bygga lag. Till stegen finns också en verktygslåda som ger stöd till vardagens ledarskap.
Bengt Savén, författare till LedarStegen, har bred erfarenhet både som praktiker och akademiker. Han har varit chef för såväl små som stora organisationer, exempelvis produktionsteknisk chef på ABB samt produktionschef, operativ direktör och vice VD inom Saabs verksamheter i Sverige och Sydafrika – och han har varit forskare, lärare och adjungerad professor i förändringsledning vid Linköpings universitet. De senaste åren har han främst arbetat med att stödja ledarskapsutveckling inom Saab och genom olika nationella nätverk.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng