Hitta e-boken

Robin Williams När skratten har tystnat

Robin Williams När skratten har tystnat
Stockholm Text,
9187441209
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Med förord av Babben Larsson. Fyra av Robin Williams filmklassiker medföljer boken.

<b>ROBIN WILLIAMS (1951–2014) var skådespelaren vars osvikliga timing, sprudlande energi och makalösa improvisationsförmåga gick rakt in i hjärtat på stora och små över hela världen. <b>

<b>Att någon som spred så mycket glädje kunde ta sitt eget liv framstår som ett mysterium, men i boken beskrivs vad som gömde sig bakom den glittrande blicken. Det är en gripande berättelse om depression, alkoholism och tablettmissbruk rester av en problematisk barndom.<b>

<i><b>Robin Williams: När skratten har tystnat</i> är både en inträngande biografi och en hyllning till en av vår tids absolut största skådespelartalanger. Med lika delar värme och välgrundad fakta beskrivs Robin Williams genialitet och livsgärning på humorscenen och vita duken.

<b>Robin Williams är skådespelargeniet som gjort <i>Döda poeters sällskap, Will Hunting</i> och <i>Good Morning, Vietnam</i> till tidlösa klassiker. Utöver Oscar- Golden Globe- och Emmy-utmärkelser var han känd för sin stora generositet och ödmjukhet.

<b>Den här berättelsen vore inte komplett utan ett urval av Robin Williams filmklassiker. Med boken följer därför fyra valfria filmer med Robin Williams.

<b>EMILY HERBERT har skrivit biografier om flera av världens största stjärnor, bland andra Michael Jackson, Robbie Williams och Lady Gaga. Den här gången har hon skrivit en bok som är som Robin Williams själv en underhållande och tröstande glädjespridare.

<b>BABBEN LARSSONS förord berättar om personliga erfarenheter och får oss att inse att de som ger mest glädje kanske är de som har minst glädje över för sig själva.

<i><b>Han damp ner i vår tillvaro som en utomjording men kom att beröra allt det som gör oss till människor.</i> BARACK OBAMA

<i><b>Jag har aldrig mött någon som var lika vänlig, intelligent och hänsynsfull som Robin. </i> JOHN TRAVOLTA

<i><b>Han var den bäste vän man någonsin kan tänka sig.</i> BILLY CRYSTAL

<i><b>Kanske vi kan förvandla förlusten av denna högt älskade skådespelare till något som står emot förtvivlans nedbrytande krafter?</i> ALAN ALDA
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng