Hitta e-boken

En krokodil därhemma? Kärlek när den är som sämst

En krokodil därhemma? Kärlek när den är som sämst
Frank förlag,
Fakta
9187433389
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Älskar du en krokodil?
Du som har en bra kärleksrelation kommer inte att känna igen dig i denna bok.
Men du kan komma att känna igen andra.
Du har kanske en vän, bekant eller granne som du anar inte mår bra i sin relation. Eller så håller dina barn på att bli förälskade och du känner att allt kanske inte är rätt.
Då är boken även för dig.
Det är den också för dig som nyligen lyckats ta dig ur en relation som inte fungerar eller som fortfarande står och vacklar och inte vet om du ska stanna eller gå. Boken hjälper dig att inte vara ensam.
Hur ska man undvika att bli stormigt förälskad i en person som sedan visar sig vara sjukligt egoistisk och som utövar makt och förtryck mot dig och sina närmaste?
Jo, jag tror att samtal och kommunikation om relationer kan skapa insikt och därför hjälpa. Jag tänker särskilt på att unga behöver vara mer kritiska och prövande när de väljer partner som de skaffar barn med. Den här boken ger dig verktygen till en bra kärleksrelation.

Jeanett Paludan arbetar med att hantera krokodiler i organisationer och företag. Här har hon samlat berättelser från intervjupersoner med fakta och konkreta råd om hur man tar sig loss från en krokodils kärleksgrepp. Hon är managementkonsult, entreprenör, författare och föreläsare. Den här boken är den första i en serie av böcker om hur man hanterar krokodiler, både privat och i yrkeslivet. Jeanett är bosatt i Malmö och har länge arbetat med att bistå och hjälpa människor som kan behöva kraft, energi och mod att förändra den nuvarande situationen. Hon är idag specialist på att hantera krissituationer; på individnivå, grupp och ledningsnivå. 2001 grundade hon Management Partners. Idag är det ett företag med kontor i både Stockholm och Malmö, som hjälper ledare till framgång.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng