Hitta e-boken

Idéagenten : en handbok i att leda kreativa processer

Idéagenten : en handbok i att leda kreativa processer
Arx förlag,
9187043394
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Idéagentenär en handbok i att leda kreativa processer. Boken presenteraren genomgång av idéarbetets fem faser:behovsdefiniering, idégenerering, idéutveckling och urval samt konkretisering och presentation av resultat. I den här tredje och uppdaterade upplagan har författarna utvecklat sina texter och metoder för att ytterligare förbättra arbetet med idéprocesser. I boken diskuteras först idéarbetets olika faser och därefter praktiska metoder för att lyckas i respektive fas. En idéagent är en person som kan skapa en grogrund för idéer och kreativitet och som alltid har en konkret metod i sin bakficka. Boken är en verktygslåda som ska läsas, skrivas i och användas som en kunnig kollega i idéagentens arbete med att leda innovations processer. Idéagenten riktar sig till framtida ledare som vill ta en aktiv roll i den kreativa processens alla faser. Boken används flitigt i olika företagssammanhang och som kurslitteratur på både svenska och utländska universitet. Jonas Michanek och Andréas Breiler startade sitt företag Idélaboratoriet år 2000. De anlitas idag som konsulter och inspiratörer av många olika organisationer på den internationella näringslivsscenen för kreativitet och innovation. Bland deras kunder finns Sony, Ericsson, Tetra Pak och Carlsberg. Idéagenten är en samling tankar och metoder kring ett framgångs rikt idéarbete.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng