Hitta e-boken

Budskapsportalen - del 2

Budskapsportalen - del 2
Siljans Måsar Förlag,
Romaner
9186799460
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Nu är längtans tid över och vi leds kärleksfullt in i den nya Eran, där människans hjärta skall få blomma och lysa ut sin skönhet över världen. Var och en av oss har till uppgift att inse vårt Gudomliga ursprung och vår Skaparkraft. Den här boken vill ge Dig förståelsen att Du är av största betydelse för Nuet och för vår framtid på Moder Jord och att Dina steg bär kärlekens kraft vidare till allt och alla Du möter. Universums andliga krafter vill här räcka ut hjälpande händer och bära oss över våra egna tvivel, farhågor och rädslor, så att vi tillsammans kan bjuda in den eviga livsdansen i våra liv på Jorden.

 

Nu är tiden att hålla varandra i hand, hjälpas åt att lyfta varandra och hela vår omgivning, så att den kreativa, feminina Skaparkraften får komma till uttryck genom våra hjärtans intelligens.

 

Yvonne

Välkommen!

 

Vid ankomst av ljusvänners medvetna närvaro i detta andäktiga ögonblick – står Universum stilla. Tiden är i det mogna tillståndet av mobilisering, för att lyfta allt liv in i en ny era av insiktsfull och kärleksfull medvetenhet. Ni har av egen kraft tagit er in i denna dimension, för att gemensamt lyfta er omgivning. Ingen undkommer dessa tider av total förändring, utan alla är medvetet med. Inom kommande stunder vill ni få kontakt med de ljussjälar som kommer att ledsaga er till nästa steg av era andliga missioner och uppdrag. Det är stora, stora händelser på gång, som ni har väntat på, som ni har förberetts för och som ni är ämnade att genomföra. Lev Ditt liv ur Din sannings källa och allt är Dig givet.

Yvonne Frank Månsson, författare och bokförläggare på Siljans Måsar Förlag. Egen företagare sedan många år och utbildad till Kreativ Producent vid Malmö Högskola. Ger även ut den andliga nätskriften BudskapsPortalen.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng