Hitta e-boken

Ljus från Norr - del 3

Ljus från Norr - del 3
Siljans Måsar Förlag,
Romaner
9186799304
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
”Att rota sig är att ge upp sitt yttre och dela med sig av sitt Själv i sitt eget djup. Siljans Måsar med vänner fick känna på en djupdykning i Moder Jords kärna, för att där skapa det rotsystem som kan bära dem genom storm och eld, genom känslohav och frid och genom flöde och motstånd. Nu är tid för fröet att gro och sträcka ut sin skönhet i full blom, mellan Moder Jord och Moder Kosmos kärleksfulla vibrationer.”


Hela Universum är med er under denna resa, genom bokstävernas kodning i dessa böcker och förser er med den aktivering som överlämnandet av de 255 kärnbudskap från Skaparkraften innebär. Universum överlämnar insikterna till era inre Gudomliga krafter och släpper er fria i denna utforskning av era Själv. Ni har nu tillgång till Alltet, ni har alla nycklarna till Sanningen och ni har kärleken som svaret på alla era problem. Nu behöver ni bara använda er av den fria viljan för att aktivera denna nya fas i era liv, den upptäcktsresan som tar er till oändligheten och det uppvaknande som frigör er Gudomlighet.


Universums urkrafter möter nu Moder Jords urkrafter i människan. Detta är en oerhört stark aktivering som kommer att förändra era liv för all framtid. Vi ber er att skynda långsamt, att ta ett steg i taget, att invänta varandra och att ha tålamod. För i det Gudomliga tålamodet som öppnas inom er, väcks livsglädje och skaparkraft ur outtömliga källor. Förnyelse, expansiva energiutbyten samt mod i era tillvägagångssätt kommer att stärka er i era tankearbeten. Ni tänker gott, ni handlar med goda intentioner och ni sänder den eviga kärlekslågan vidare genom er entusiasm. Att läsa budskapen är att ge sig själv av den andliga näring som nu aktiveras på er Jord.


Moder Kosmos


Yvonne Frank Månsson, författare och bokförläggare på Siljans Måsar Förlag. Egen företagare sedan många år och utbildad till Kreativ Producent vid Malmö Högskola. Ger även ut den andliga nätskriften BudskapsPortalen.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng