Hitta e-boken

Vad vill världen säga oss?

Vad vill världen säga oss?
Siljans Måsar Förlag,
9186799282
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Vart är mänskligheten på väg? Vad är tid? Finns den? Är ”då” lika viktigt som ”nu” eller ”sedan”?

Finns en samlad plan för jorden och dess invånare? Hur ska vi kunna ta del av den? Vilken är min egen pusselbit i den mosaik och det myller av liv och erfarenheter som allt levande undergår på en vacker men förvirrad planet?

Finns Stora Rådet? Vilka känner till det? Vilken är dess funktion när det gäller dessa stora, svåra men livsavgörande frågor?

Kan vi överhuvudtaget veta någonting om framtiden? Förstår vi ens våra egna liv och dess olösliga sammanhang?

I tredje och sista delen av en serie böcker från Andra Sidan försöker en del kända och okända röster från en annan dimension av medvetande besvara dessa frågor och många andra. De har passerat både livets och dödens gräns och ger oss gripande, trösterika och hoppfulla vittnesbörd om att eftersom vi människor själva har skapat illusionen med dess förflutna, det nuvarande och det som ligger framför oss kan vi alla påverka inte bara våra egna liv utan hela kosmos och universum.

Det är svindlande perspektiv som ligger bakom och framför oss.”Detta är tillit i nuet. Att vara medveten om levande processer och dess inneboende intelligens. För att vila i nuets intelligens innebär att ha kraft att våga överlämna sig åt det dunkla, det implicita i tillvaron som inte gör väsen av sig men som sköter sin uppgift.

Ögonblick efter ögonblick, dag efter dag - och år efter år som blir till århundraden och årtusenden.”

Så säger Carl von Linné - en av många berömda personer som i denna bok ger oss ett starkt personligt vittnesbörd om vad världen vill säga oss ifråga om tid, liv efter liv och äventyr i en annan dimension av medvetande.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng