Hitta e-boken

Med Mästarens egna ord i Tiden och Evigheten

Med Mästarens egna ord i Tiden och Evigheten
Siljans Måsar Förlag,
Mat & Hälsa
9186799258
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Vem var och är Kristus?
 

Om han fanns hos oss idag, på alla möjliga platser på vår planet och i våra stjärnsystem – vad skulle han säga om allt som försiggår i den förvirrade värld vi alla tycks vara del av?

 

Jesus – Mästaren – håller på att öppna våra hjärtan för nya tolkningar av hans liv och verk. Han vill inte att vi längre ska upprätthålla den historiska bilden av en lidande Guds Son som tar människornas synd på sig i en kvalfylld död på korset.

 

I denna bok stiger han åter ner till oss i vår vardag och in i våra liv på olika kontinenter. Genom människor och deras öden där – män och kvinnor, barn och vuxna, fattiga och rika, svarta och vita – talar hans röst om den värld vi själva skapat och fortfarande upprätthåller men som håller på att ge vika för något nytt.

 

Den totala tranformationen är på väg genom en global och kosmisk medvetandeförändring. Vi är på väg mot en framtid där vi så småningom ser igenom alla illusoriska skillnader oss emellan. Och därmed förenas i det enda som egentligen existerar; den gudomliga enheten i Kristus.

 

Han visar oss vägen. Med glädje, inspiration och djupa allvar vill han ge var och en ett personligt tilltal för att vi ska kunna orientera oss i den nya tid som är i antågande. Han är i var och en av oss. Guds rike finns inte där ute – inom räckhål för vissa, ouppnåeligt för andra – det vilar inom varje människa.

 

Det ska snart realiseras och förändra en hel värld.

 

”Din förberedelsetid är ett växande i kunskap och mognad, och den för dig alltid framåt på något sätt. Inte minst prövningar och svåra upplevelser ger dig möjlighet att blomstra, även om karman ibland kan nå det outhärdligas gräns. Men kom ihåg att lidandet inte är något ändamål i sig. Allt lidande kan helas med närvaro.”
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng