Hitta e-boken

Genom döden

Genom döden
Siljans Måsar Förlag,
Romaner
9186799223
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Genom Döden är en handbok i konsten att dö, samtidigt som den tar dig med på dittlivs viktigaste resa ut mot vetandets gränser. Den visar hur du kan förbereda dig fördöden och hur du kan hjälpa en medmänniska att tryggt passera genom döden.

Det finns en möjlighet att förvandla förtvivlan till styrka både för den som vill ta livet av sig och för dem som är kvar efter ett självmord. Gör vi inte det under detta jordeliv, kanske vi måste börja om på nytt, från början, som barn i en ny familj, med samma svåra uppväxt och liknande problematiska upplevelser, för att ha ännu en möjlighet att fullfölja vår livsuppgift. Det är slöseri med tid att begå självmord.


Minsta lilla ord, och man är där igen. I sorgen och förtvivlan. Men idag vet jag att det är där, i djupet, som man återfår kraften. Det finns inga genvägar att ta sig igenom ett sorgearbete. Det pågår hela livet. Men om man låter sig känna djupet i smärtan, kommer livet. Man tar sig från överlevnad till levnad, och vidare till ett levvärt liv.


Louise Minerva-Li; fil kand, drömterapeut, författare och andlig lärare med lång erfarenhet av personlig och andlig utveckling och transformation. Louise har undervisat i självkännedom och livs-kunskap sedan början av 80-talet. Hon har även skapat den första heltäckande utbildningen i drömterapi samt grundat Drömcentrum - ett samlande forum för drömintresserade i hela Skandinavien.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng