Hitta e-boken

Budskapsportalen

Budskapsportalen
Siljans Måsar Förlag,
918679910X
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Hon stod ensam ute i kylan. Snön yrde överallt och fyllde den fria sikten runt hela hennes gestalt, for över de höga tallarna och över de eviga fjällsluttningarna med sina vita flingor. Hon visste att de sista stegen måste hon ta själv, även om de smärtade. Hon tog ett djupt andetag, tog sats och slöt huvan tätt runt ansiktet. Sedan började hon vandra den sista sträckan av hennes beslut in i den andliga värld, vars närvaro i livet inte längre gick att förneka. Kylan försökte bita henne, snön försökte hindra henne och hennes kropp försökte få henne att vända. Men hon fortsatte – rakt in i det ovissa!

 

Vi ber om att få överlämna de program som kommer att gälla för Er Ljusläsare fram till den Gyllene Morgondagen: De första 255 budskapen ur Trilogin Ljus från Norr är de kärnbudskap som innehåller nycklarna till er inre Gudomlighet. De är vägen till frihet, Sanning och välvilja. Men dessa budskap behöver befruktas för att kunna spridas och manifesteras i er omgivning. Därför sänder vi ytterligare budskap genom BudskapsPortalen, som kommer att aktivera er att finna fler nycklar och mer energi. Tillsammans bildar dessa budskap de initierande nycklar som skänker Ljus från Norr till människan. Dessa budskap är till för de ljusläsare och deras förberedande missioner inför den stora medvetandehöjningen. Ni Ljusläsare av idag har redan valt att utföra denna uppgift i all kärlek till människan och nya ljusläsare kommer att känna i sina hjärtan att de vill medverka till denna utvecklingsmöjlighet.

 

När ni låser upp era lås med de Gudomliga nycklar som nu har sänts er i ett enda långt set, öppnar sig nya möjligheter för var och en. Alla nycklarna passar inte i varje lås, så ni behöver finna era individuella vägar i samklang med Moder Jord och hennes natur, er egen natur och era medmänniskors natur. När ni upptäcker att alla nycklarna passar, då börjar arbetet med att låsa upp era medmänniskors låsningar. Detta kan aldrig ske utan deras fria vilja, men ni kan leva era liv så att deras fria vilja får utrymme att finna sina nycklar till Sanningens frihet.

 

Nu nalkas Morgondagens gryning för människan!

 

Ljus från Universum

Yvonne Frank Månsson, författare och bokförläggare på Siljans Måsar Förlag. Egen företagare sedan många år och utbildad till Kreativ Producent vid Malmö Högskola. Ger även ut den andliga nätskriften BudskapsPortalen.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng