Hitta e-boken

Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag (EBOK+)

Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag (EBOK+)
Gilla Böcker,
Barn & Ungdom
9186634119
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Sveriges första ebok+! Med extramaterial i form av text, bild, ljud och musik är denna digitala, utökade utgåva Sveriges första ebok+, det som i USA kallas "Enhanced Book".Olivia är dumpad. John vill inte längre vara ihop och hon fattar inte hur hon ska kunna överleva ensam. Vem är hon utan John, utan det perfekta förhållandet? Är hon verkligen en sån som bara kysser den hon älskar? Eller är det så enkelt som Danijel säger - att man ska skratta när man är glad, skrika när man är arg och ligga när man är kåt?

Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag är en träffande, ifrågasättande, het ungdomsroman om att lyssna mer på sin kropp än på ryktena som sprids.

Lär känna bokens personer djupare, ta del av deras hemligheter och spellistor, lyssna på musik och bakgrundsljud medan du läser denna utökade ebok på din surfplatta eller smartphone.

OBS: Det går att läsa denna bok i alla apparater, men för att få tillgång till allt extramaterial behöver man använda iBooks på iPad eller iPhone samt ha Spotify installerat.

"Debutanten Sara Ohlsson lägger sina snitt så skickligt att man inte känner hur djupt hon skär förrän efter en bra stund. Hon skriver som en ungdomlig Suzanne Brøgger, en "Fräls oss ifrån kärleken" fast utan att hålla någon lindrande intellektuell distans."

Lotta Olsson, DN Söndag 20/3 2011

"Olivia lever. Det är ingen tvekan om att Sara Ohlsson gjort en mogen debut. Hon behärskar både språk och psykologi …"

Ying Toijer-Nilsson, SvD 22/3 2011

"På ett rakt, avskalat och ärligt sätt skildrar debutanten Sara Ohlsson en situation som många ungdomar kommer att känna igen sig i."

Camilla Jönsson, Hallandsposten 22/3 2011

"Jag känner mig nödd och tvungen att börja den här med recensionen med: wow wow wow."

Johanna Lindbäck, Bokhora.se

"Olivias kamp för att hitta nya ben att stå på när de gamla går i kras blir inte bara fängslande läsning, utan även en sund provokation mot ingrodda könsroller och vedertagen uppfattning om moral och omoral. Missa inte den här debuten!"

Katarina von Bredow, författare

 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng