Hitta e-boken

Namninspiration - när barnet ska namnges

Namninspiration - när barnet ska namnges
Strategiförlaget,
Fakta
9186499009
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Namnet är en viktig del av en persons identitet och som förälder till ett nyfött barn är duskyldig att namnge den lilla. Ditt barns namn kommer i framtiden att kunna användas av alla i de mest skilda sammanhang. Förnamnet är något som du som förälder kan påverka. Se detta som en möjlighet och välj nemnet med omsorg så att namnet fungerar hela livet.

   I boken Namninspiration - när barnet ska namnges, får du hjälp, inspiration och möjlighet att välja det "bästa" och mest passande namnet till ditt barn. Författaren guidar dig genom boken och ger dig information och många tips. Här finns namnsdagarna och fler olika namnlistor med uppgifter om antal bärar av namnen, kända namn och antal nyfödda namngivna i Sverige mm. Vidare ha många namn förklaringar om betydelse och ursprung. Boken tar också upp de mest populära namnen, men även exempel på namn som är otrendiga just nu. Den är till stor hjälp för dig som är i namnväljartagen.

Lycka till!

Christin Nyman är högskoleutbildad friskvårdspedagog och har tidigare arbetat med hälsofrågor för banr med inriktning tobak och kostråd för gravida. Hon har alltid varit intresserad av språk, livsstilsfrågor, mat och kultur och hon talar fem olika språk. Efter några års boende utomlands med familjen, ett antal år som mamma på heltid och språkstudier, har hon nuy satsat på författarskapet.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng