Hitta e-boken

Svenska kvinnors hemliga sexuella fantasier

Svenska kvinnors hemliga sexuella fantasier
Xstory,
Fakta
9185683353
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Katerina Janouch har under ett års tid samlat in kvinnors hemliga erotiska fantasier och nu sammanställt en unik bok Svenska kvinnors hemliga sexuella fantasier. Kvinnor i alla åldrar, från 17 år till 70 år, har skrivit ner sina fantasier och mejlat dessa anonymt till Katerina.

”Att öppna mejlboxen varje dag blev som ett kittlande äventyr – de dagar som inga sexfantasier kom, kändes tråkiga”, säger Katerina.

Boken innehåller ett hundratal, aldrig publicerade, sexuella fantasier, skrivna av kvinnor i Sverige. Det finns undersökningar som visar att människor tänker på sex många gånger per dag. Korta kärnfulla fantasier blandas med långa och ingående. Det som är gemensamt är att vi sällan delar med oss av våra sexuella fantasier. De tillhör det fördolda. De bor i våra allra hemligaste rum dit ingen äger tillträde. Ända tills nu.

Vilka är då de vanligaste sexfantasierna? Vad drömmer vi kvinnor om när vi blundar och flyter bort i en värld där erotiken står i centrum?

Svenska kvinnors vanligaste sexfantasier

1. Kvinnor, kvinnor, kvinnor...

Den absolut mest populära kvinnliga sexfantasin handlar om – andra kvinnor. Vi fantiserar om sex med väninnorna, kollegorna, lärarinnan eller kanske assistenten.

2. Drömmar om underkastelse och dominans

Andra vanliga kvinnliga sexfantasier rör sig i gränslandet mellan underkastelse och dominans och ofta flyter de in i varandra.

3. Främlingen och det oväntade mötet

Främlingarna i våra fantasier kommer i många skepnader men som arketyp är han fåordig och samtidigt trygg. Han är farlig på ett kontrollerbart och riskfritt sätt.

4. Tre eller fler...

Att vara kvinna och uppvaktad av härliga hunkar (eller varför inte eldiga amasoner) är många kvinnors dröm om den sexuella lyckan.

5. Drömmen om en ung man

Ju äldre kvinnan blir, desto yngre blir männen. Många mogna kvinnor upptäcker att jämnåriga män inte ger tillräckligt, kanske matchar man varandra åldersmässigt men inte sexuellt.

6. Att vara vacker, åtråvärd och sexig

I fantasivärlden förvandlas vi från hämmad eller blyg kvinna till en som tar för sig och agerar ut erotiskt.

Katerina Janouch är Sveriges mest kända sex- och samlevnadsexpert. Hon har arbetat med sex och relationer sedan början av 1990-talet och medverkar regelbundet i tidningar, radio och tv. Hon har också skrivit flera böcker om sex, bland andra 69 sexiga lekar och 69 sexiga tips.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng