Hitta e-boken

200 expresstips för att må bra

200 expresstips för att må bra
Ordalaget Bokförlag,
Mat & Hälsa
9185465410
E-bok
(finns även som ljudbok)
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Är du orolig? Trött? Har du fastnat i en spiral av negativa tankar? I 40 olika femstegsprogram får vi hjälp av friskvårdsinspiratören Lena Oetterli, känd från bland annat Expressen, att kassera dåliga vanor. Boken visar hur vi skapar ett bättre och mer välmående liv för oss själva.


   Med bra och enkla knep får vi lära oss hur vi kan förbättra vår vardag, och bli mer harmoniska. Bland annat får vi veta hur vi ska bemöta de många krav som ställs på oss, hur vi snuvar tidstjuvar och kommer upp på morgonen, och hur vi håller oss friska.

200 Expresstips för att må bra ger oss snabba lösningar på stora problem, och visar oss hur vi med enkla medel kan göra stora skillnader.

5 smakprov på Må bra-tips:

1. Fokusera på allt du har (istället för allt du inte har). Lär dig glädjas över små, vardagliga saker som du annars tar för givna.

2. Många är så rädda för förändringar att de aldrig når sina mål. Förbered dig på att din vardag kanske måste förändras för att du ska lyckas.

3. Lär dig att se det humoristiska även i irriterande situationer. Står du i kö? Bli inte irriterad. Se den som en paus, kanske den enda du får under dagen.

4. Gör något du aldrig gjort tidigare. Gå ensam på bio, besök en plats du aldrig varit på eller ät något du aldrig tidigare provat.

5. Ut och rör på dig. Minst en halvtimmes motion om dagen, även om det regnar. Det är ingen myt att hundägare sällan är förkylda.

"En riktig klokbok fylld av smarta tips och uppslag för att få oss att leva ett sundare (och roligare!) liv." (Kvällsposten)

Lena Oetterli är med sina fem steg till ett bättre liv känd från bland annat Expressen och Kvällsposten. Hon är friskvårdsterapeuten som med arbetsplatsfriskvård och föredrag om skrattets positiva effekter och stresshantering, vill få svenskarna att må bättre. Else-Marie Lundin är journalist på Kvällsposten.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng