Hitta e-boken

Den mest otillåtna

Den mest otillåtna
Melker Förlag,
Romaner
9176150925
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Så snabbt att Line knappt han registrera vad som hänt hade han dragit henne intill sig och lagt ner henne under sig i sängen. Hon spärrade upp sina ögon och såg skräckslaget, och inte alltför lite förtjust, upp i hans ansikte.
”Vad gör du?” sa hon, och gjorde ett fåfängt försök att skjuta bort honom med sin fortfarande fria hand.
”Jag tänker kyssa dig.” svarade han enkelt.
Sommaren 1636 reser lågättade Line Axelsdotter med sin bästa väninna, friherrinnan Amelie af Vindelhööij, när denna ska gifta sig med en okänd, förmögen kapten. Mot sin vilja känner Line sig dragen till den hårde och barske mannen, och när hon tvingas ingå ett avtal med kaptenen, för att underlätta livet för Amelie, kan hon inte låta bli att falla handlöst för honom.
I en värld där status och förmögenhet är allt som spelar någon roll är en romans mellan dem inte bara opassande, den är otillåten. Ändå inleder de en helt omöjlig kärleksaffär.
Alltmedan bröllopet närmar sig med stormsteg inser Line att hon kommer bli tvungen att välja.
Men hur är det möjligt att välja mannen hon älskar, när hon vet att det kommer förstöra hela livet för de människor hon bryr sig om mest?
Den mest otillåtna är en historisk romance som utspelar sig i Sverige, mitt under det trettioåriga kriget. Den innehåller allt som läsarna av genren älskar - historiska miljöer, omöjlig kärlek och het, otyglad passion.

Några röster om boken:

En av de bästa romantiska romanerna på mycket länge. Läs den.
Emma 36

Jag kunde inte lägga ifrån mig läsplattan. Jag måste bara få reda på hur det blev. På slutet kom tårarna.
Saga 49

Det är sällan jag läser romantik. Men den här fängslade mig från första början. Riktigt bra. Jag längtar redan efter Karins nästa bok. 
Magdalena 23

Åhh så vackert skriven. 
Berit 64
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng