Hitta e-boken

Skugga av svek I - Del 4

Skugga av svek I - Del 4
Stockholm Text,
Romaner
9175470748
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
<b><i>Skugga av svek I</i> är den åttonde boken i Diana Gabaldons episka kärlekssaga.</b>

 

Äventyret började i den nu klassiska romanen <b><i>Främlingen</i></b>. Den engelska sjuksköterskan Claire Randall gör år 1946 ofrivilligt en tidsresa där hon hamnar i 1700-talets Skottland. I den efterlängtade åttonde boken fortsätter berättelsen om tidsresenären Claire, hennes skotske, Jamie Fraser och deras barn och barnbarn, i två tidsplan ...

 

Året är 1778.  Frankrike förklarar krig mot Storbritannien och de brittiska trupperna lämnar Amerika. Mitt i det politiska tumultet återvänder plötsligt Jamie från de döda. I tron att hennes man har dött, har Claire gift om sig med Jamies bäste vän Lord John Grey. Jamies återkomst vänder upp och ner på familjens värld och när Lord Johns son förstår vem som är hans riktiga pappa blir situationen alltmer katastrofal. 

 Claire och Jamie känner sig lugnade av att deras dotter Brianna befinner sig i trygghet på 1900-talet men i själva verket är det än mer dramatiskt i Briannas värld. Hennes son har blivit kidnappad av en man som är fast beslutad att få veta sanningen bakom familjen Randalls stora hemlighet.

 <i><b>Skugga av svek</b></i> är den briljanta fortsättningen på ett mästerverk, skapad av en fantasi utan like.

 

<b>Över en halv miljon svenskar har läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga.</b> De tidigare delarna heter: <i>Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska</i> och <i>Som ett eko</i>. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.

 

 

<i>"En ny halsbrytande, livfull och ack så beroendeframkallande bladvändare av Gabaldon  Ta ett djupt andetag, hoppa ombord och låt dig förföras."</i>

         Library Journal

 

 

<i>"Extremt beroendeframkallande."</i>

  Toronto Star

 

<i>"Verkligen underhållande  den perfekta verklighetsflykten!"</i>

  San Francisco Chronicle

 

<i>"Ett vidunderligt äventyr, berättat med en röst som tränger in i hjärtat, väger själen och mäter mänsklighetens ande över seklerna."</i>

  CNN

 

<i>"Skugga av svek bjuder på all den passion och storslagenhet som fansen av denna historiska fantasyserie förväntar sig vid det här laget."</i>

  People
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng