Hitta e-boken

Hilda och Wilda - Rensa och skapa ordning där hemma

Hilda och Wilda - Rensa och skapa ordning där hemma
Recito Förlag,
Mat & Hälsa
9175175118
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Boken om Hilda och Wilda hjälper dig att sätta igång och med struktur, steg för steg, rensa upp och skapa ordning där hemma.

Hilda och Wilda, två kompisar som delar hus, beslutar att de vill skapa ordning där hemma. Som så många andra har de samlat på sig en hel del och det blir allt jobbigare att hålla ordning i huset. Därför beslutar de sig för att ta hjälp. Under tio veckor lotsas de, via brev, steg för steg av Bodil Wilén och skapar den förändring som de önskar. Du som läsare agerar parallellt med Hilda och Wilda, följer de enkla instruktionerna i boken och kryssar för när du är klar. Det är inte boken i sig utan resultatet som du själv skapar med hjälp av boken som är det viktiga. I boken kan du läsa om Hilda och Wildas reflektioner efter varje vecka. Här finns också utrymme för att skriva ner dina egna tankar och reflektioner efter varje kapitel.


Bodil Wilén, författaren till boken vill hjälpa dig att inse att genom att agera kan du, på egen hand, skapa både energi, kraft och förändring i ditt liv. Alla människor har olika livssituationer. Om du väljer att sluta jämföra dig med andra och istället börjar göra det bästa av dina förutsättningar kommer du snart uppleva att den inneboende potential som finns inuti dig lättare kommer fram. Att skapa en trivsam fysisk miljö runt omkring dig är en bra start för att komma vidare.

Hilda och Wilda har satt igång, vill du hänga på?
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng