Hitta e-boken

Livsfarligt Uppdrag : Den gåtfulla källans hemlighet, Del 1

Livsfarligt Uppdrag : Den gåtfulla källans hemlighet, Del 1
Recito Förlag,
Deckare
9175171872
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
«Något vasst tränger in i hans handflata. Tomas skriker till av smärtan. Samtidigt ringer telefonen. Han lyfter på luren:
- Hallå!
- Gör det mycket ont? frågar en skrovlig röst.
- Vad menar ni?
- Ni fick just ett stick i handflatan med ett farligt gift. Jag har ju varnat er tidigare för vad som kan hända om ni fortsätter uppdraget. Lycka till i Paradiset!

Ett hånskratt ekar i Tomas öra.

- Varför får jag inte...

Ett klick i luren följs av en omedelbar tystnad; en iskall, ödesmättad tystnad, som snabbt sprider sig i rummet.

Tomas kollar nummerpresentatören, men den visar bara på okänt nummer. Hur kunde den otäcka telefonrösten veta vad som precis hade hänt?»

Tomas Tor har av en tillfällighet hamnat bland personer som sysslar med det övernaturliga. Hans nyfikenhet leder honom till en regression, där han får uppleva sitt dramatiska tidigare liv på 1800-talet. Ett bevis på dess sanning får Tomas genom att hitta något han då tillverkat, som i dag tillhör en hemlig krets. Tomas upplever ett krav från andevärlden att sprida kunskapen om det han hittat, vilket blir ett för honom livsfarligt uppdrag.
Vilka vill hindra honom?
Och varför?

En i sin genre udda och spännande bok. «1800-talsberättelsen» ger på ett utomordentligt sätt relief åt händelserna i nutiden. Spänningen bibehålls hela tiden.
I Gunneflo
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng