Hitta e-boken

Kvinnan i svart

Kvinnan i svart
Modernista,
Romaner
9174994263
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
<b>»<i>Kvinnan i svart</i> är en av de otäckaste böckerna någonsin. Ett mästerverk.« SVENSKA DAGBLADET<br>»En klassisk viktoriansk skräckis... De kalla kårarna kilar pålitligt längs ryggraden.« HELSINGBORGS DAGBLAD<br>»<i>Kvinnan i svart</i> är en klassisk spökhistoria av den sort som kryper in under huden. Jag ryser av välbehag.« BOKTOKIG</b><br><br>Arthur Kipps är en ung advokat som har rest norr om London till Eel Marsh House för att gå på mrs Alice Drablows begravning och samtidigt reda ut hennes affärer.<br>Arthur förväntar sig en rad rutinmässiga formaliteter, men dras i stället in i en virvel av mardrömslika händelser och hemligheter: den gungande stolen i den övergivna barnkammaren, det kusliga ljudet av en hästvagn om natten, ett barns skrik i dimman, och otäckast av allt - och för Kripps också det mest tragiska - Kvinnan i svart.<br>Kvinnan i svart är en av de senaste decenniernas givna klassiker i skräckgenren: en djupt atmosfärisk och spännande roman, som bevisar att spökhistorien fortfarande är vid liv.<br><br>SUSAN HILL [född 1942] är en engelsk författare som bland annat har belönats med Somerset Maugham Award, Whitbread Novel Awars och John Llewellyn Rhys Prize. Hennes roman <i>Kvinnan i svart</i> är en av de stora moderna skräckklassikerna. År 2012 tilldelades hon den Brittiska Imperieorden (CBE) för sin författargärning. 2012 kom filmversionen av <i>Kvinnan i svart</i>, med Daniel Radcliffe i huvudrollen.<br><br>»Ett fantastiskt bra historia av den sort som inte bara framkallar rysningar längs ryggraden, utan också ger kusliga tankar.« THE GUARDIAN<br><br>»En otroligt effektiv skräckroman... Nervslitande.« THE DAILY EXPRESS<br><br>»<i>Kvinnan i svart</i> är så sjukt läskig att det knyter sig i magen när man läser och man får kalla kårar över hela kroppen. Nu får jag visserligen sova med lampan tänd i ett par veckor, men det var det värt!« UNDERBARA BÖCKER
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng