Hitta e-boken

4-timmars arbetsvecka

4-timmars arbetsvecka
Modernista,
Fakta
9174992007
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Alltför länge har vi levt med föreställningen att vi måste jobba hela livet innan vi till sist kan njuta av en välförtjänt pension. Glöm det! Det finns ingen anledning att vänta. Oavsett om du drömmer om att slippa heltidsjobbet, att resa jorden runt i lyx, tjäna sexsiffriga belopp varje månad (med minimal arbetsinsats) eller bara få leva mer och jobba mindre, så talar 4 timmars arbetsvecka om hur du ska göra.

Med enkla metoder och tydliga anvisningar hjälper Tim Ferriss dig att rensa bort allt onödigt – så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt: att leva ditt drömliv.

»Istället för att avsky vardagen ska jag lära dig att forma den efter din egen vilja. Det är lättare än det låter. Min färd från svårt överarbetad och underbetald kontorsslav till fri och förmögen är både fantastisk och – nu när jag har knäckt koden – enkel att efterlikna. Det finns ett färdigt recept.«

Timothy Ferriss är multi-entreprenör och ultravagabond. Han talar sex olika språk, driver på resande fot ett multinationellt företag, har varit världsrekordshållare i tango, amerikansk mästare i kinesisk kickboxning och skådespelare i Hong Kong. Han var 29 år gammal när han skrev 4 timmars arbetsvecka.

»Det sjätte kapitlet i boken borde alla läsa. Det har en rubrik som förtjänar att bli ett begrepp: Låginformationsdieten.«
JAN GRADVALL, DAGENS INDUSTRI
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng