Hitta e-boken

Klädhängare

Klädhängare
Nomen förlag,
9174658344
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
”Hej Åke Grönberg!” ”Hej, hej”, svarade denne godmodigt och pressade fram ett litet leende. När servitrisen närmade sig vårt bord beställde han in en grogg på whisky och sodavatten. Jag följde världsvant hans exempel. Groggarna kom in på en silverbricka.”

Klädhängare är en bok om tillbakablickar och händelser i en mans liv. Den unge mannens perspektiv på tillvaron växlar in på nya spår efterhand som åren går och nya erfarenheter läggs till gamla. På ett humoristiskt och självironiskt sätt belyses vår tids strävan att ständigt prestera. Med ett antal klädhängare som utgångspunkt får vi följa med på resor till när och fjärran. Vi får också vara med om möten med gamla skådespelare, kända svenska artister och högst vanliga människor. Man kan nästan känna doften av de städer, gamla stadshotell och jazzklubbar som passerar revy i berättelsen. Ena stunden möter författaren Miles Davis för att i nästa stund befinna sig på ett muslimskt bröllop i Indien. Situationerna, platserna och människorna är ständigt nya vilket skapar fart och fläkt över boken. Det finns bara ett sätt att tränga in i Curt Anderssons värld. Läs hans berättelse.
<br< Curt Andersson är fil dr och har en omfattande bokproduktion bakom sig. Han är välkänd författare av facklitteratur, reseskildringar, biografier och romaner. De senaste En droskägares död samt På avvägar mottogs väl av läsekretsen.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng