Hitta e-boken

Tomten finns inte! Från omedveten till medveten

Tomten finns inte! Från omedveten till medveten
Nomen förlag,
Fakta
9174656066
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
”Erfarenhet är kunskap – resten bara information”. Det är ett underbart uttalande av vetenskapsmannen Albert Einstein. Alla människor har erfarenhet, men ersätter den alltför ofta med andras information, som sedan får styra livet, oftast åt fel håll.

Jörhan Pienitzka är en man som bär på en stor och tung erfarenhet, allt från en hård barndom, via att förstöra mycket i sitt eget liv i tron att hans värde var lågt, till att lyfta upp sig och bli en lärare. Tack vare sina erfarenheter, sin livsresa och sin förmåga att också ta in budskap från andra kloka människor, har han och medförfattaren Christel Dopping lyckats med att på ett holistiskt och pedagogiskt sätt berätta om den kunskap som vi alla behöver. Oavsett hur vi lever våra liv. Författarna lyckas samla ihop de pusselbitar som livets helhet bygger på och kombinera detta med övningar, reflektioner och frågeställningar som utmanar. Vågar du förändra och förädla ditt liv? Ta då chansen att fördjupa dig i den kunskap som erbjuds och bli en ärlig, närvarande och öppen människa, en människa som förstår att utveckling sker först när vi vågar se på hela vårt liv!

Vi behöver se att det är möjligt att skapa ett liv där vi själva styr. Författarna återvänder troget till att hela du måste vara med – i tanke, känsla och handling, vilket är den enda vägen om vi vill skapa ett helt liv. Med bokens hjälp förstår vi att verkligt mod är att visa hela sig själv och inte skrämmas av sina brister. I stället behöver vi se dem som möjligheter att skapa mål och därmed göra om dem till styrkor.

Gör en resa genom ditt liv! Använd den erfarenhet och kunskap som erbjuds och lev ditt liv utifrån dig själv som den unika individ du är på en resa genom helheten!

Lennart Matikainen
Relationscoach och författare
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng