Hitta e-boken

Så blir du rik på domäner

Så blir du rik på domäner
Legendary PR of Sweden,
Fakta
9174378627
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Har du hört talats om stora domänaffärer och automatiskt tänkt att det aldrig kommer inträffa dig? Då kan du tänka om - det kan vara du nästa gång. I min nya bok bestående av 70 fullspäckade sidor kan du lära dig allt som jag lärt mig under mina 8 år inom domänhandel. I med att Sveriges marknad för domänhandel är väldigt liten så finns det stora arbitrage att utnyttja för att helt enkelt - bli rik. Det finns plats på marknaden för att släppa in fler domänhandlare och du kan bli en av dem. + Värdering av domäner + Så hittar du köpare + Hur man köper undervärderat och säljer med vinst + Hemligheten för en framgångsrik förhandling + Att handla domäner internationellt + Hur man köper ena dagen och säljer 24 timmar senare - med vinst! + Framtiden inom domänhandel ..och mycket mer. "Om du inte tjänar tillbaka bokens pris - så har du inte läst boken!" Missa inte den unika möjligheten att få köpa "domänmiljonärens" alla hemligheter för att bli rik på domäner. Vad säger de som läst boken? "Genom att inte ha någon koll eller stort intresse för domäner eller domänhandel, så sträckläste jag mig igenom boken. Albin skriver så en människa som inte alls har några kunskaper förstår. Jag fick upp mitt intresse och ville prova. Jag sålde min första domän för 5000 kr några dagar efter jag läste ur boken. Jag har hittat en ny värld. Tack Albin!" - Robert
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng