Hitta e-boken

Dödlig drift

Dödlig drift
BookPile Publishing,
Deckare
9174374362
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Bo Norgren, deckarförfattaren som har kallats Sveriges Ed McBain... 'Dödlig drift' är Norgrens fjärde roman som första gången kom ut 1995. Den återutgavs i samband med att biofilmen med samma namn hade premiär 1999. Krasandet av långsamma steg bakom henne fick håret att resa sig. Hon böjde huvudet bakåt för att titta på sin plågoande, det var bättre att se faran i vitögat än att… Du har pissat på mig, din jävel, tänkte kvinnan. Tårarna började spruta igen, blandade med mascara, smärtan kändes nästan outhärdlig. Ändå förstod hon att hon hade betydligt värre saker att vänta när hon såg vad mannen tog fram ur jackfickan. Hon blev plötsligt alldeles kall. Det kommer att gå så jävla sakta att dö, tänkte hon. Kriminalinspektör Göran Ålund återvänder långsamt till ett normalt liv efter en längre tids sjukskrivning. En bakfull söndagsmorgon ger han sig ut på en joggingtur i ett desperat försök att rycka upp sig. När han passerar Jehanders grusdepå i västra änden av Kungsholmen får han syn på en äldre man som står som förstenad och stirrar på något nere i sanden. Det lemlästade liket av en kvinna. Vad Ålund inte vet är att mördaren iakttar honom. Gradvis blir den före detta mordutredaren indragen i en psykopats sjuka fantasivärld. Men han har inte bara en intelligent och hänsynslös seriemördare emot sig. Snart börjar hans gamla arbetskamrater på Våldsroteln på allvar tro att det är Ålund själv som är mördaren. Till slut måste han bokstavligt talat kämpa för sitt liv. Jägaren har blivit den jagade.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng