Hitta e-boken

Vi måste prata om allt

Vi måste prata om allt
Telegram Bokförlag AB,
Fakta
9174232010
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
För femtio år sedan syntes märkliga ljusfenomen på himlen över Gävle, och samma natt föddes Thomas Di Leva. Och de var inte de enda märkliga omständigheterna under hans tidiga liv, då hände saker som han först idag vågar berätta om.

I sin självbiografi skildrar Thomas Di Leva rakt och rättframt sin väg från det fattiga arbetarhemmet i Gävle och mobbingen på gymnasiet till och med idag då han står beredd att ta ett helt nytt steg in i en ny värld.

Med boken Vi måste prata om allt träder en av landets mest omtyckta (och kontroversiella) artister fram på ett nytt öppenhjärtigt sätt, men med den speciella ton som bara tillhör Thomas Di Leva. Med varm självironi lägger han bilden av sig själv till rätta. Han förklarar lättfattligt sin filosofi och lära, men döljer inte heller sorgerna och de mörka händelserna i sitt liv. Han beskriver varför hans skivor låter som de gör, och varför han blivit den han är idag.

I Thomas Di Levas självbiografi får du svaren på allt du velat veta om honom men aldrig skulle våga fråga om.

Recensioner
“utan att på något viss bagatellisera vare sig sitt livs historia eller sig själv, så lyckas Thomas genom Klas Ekman berätta, förklara och ge form åt sin karriär och tillvaro på planeten Tellus och i resten av Universum på ett både varmt, frankt och informativt sätt” Gefle Dagblad

“Kärleksprofeten, musikern, visionären i kaftan, jeans- och skinnjackeklädde Volvobilisten, teaterskådespelaren – det mesta finns i boken” Arbetarbladet
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng