Hitta e-boken

Det kommer aldrig va över för mig

Det kommer aldrig va över för mig
Telegram Bokförlag AB,
Fakta
9174231170
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
När musikåret 2010 sammanfattades var det ett album som ständigt återkom på årsbäst-listor och bland prisnomineringar, Håkan Hellströms 2 steg från Paradise. Nu tre år senare släpps uppföljaren.

Håkan Hellström har på sina sex album tagit med sina lyssnare genom sitt liv. I texterna har de fått lära känna staden han växt upp och lever i, vänner, fram- och motgångar, uppgång och fall. Den 17 april inleds ett nytt kapitel med släppet av Håkan Hellströms sjunde studioalbum Det kommer aldrig va över för mig.

Sen debuten Känn ingen sorg för mig Göteborg (2000) har Håkan Hellström ständigt legat i framkant och förnyat sig. Det kommer aldrig va över för mig, producerat av Måns Lundberg (Deportees, Winhill/Loosehill), är ännu ett steg i ny riktning. Ett nytt sound och utryck men med den nerv som Hellström gjort till sin egen. Bland de involverade på albumet märks gamla bekanta som Björn Olsson och Johan Forsman men även Anders Berglund.

Boken innehåller bilder, låttexterna, länkar till musiken och två filmer: den officiella videon till ”Det kommer aldrig va över för mig” och en exklusiv titt bakom kameran vid inspelningen av videon.

Håkan Hellström:
"Jag är så enormt glad och stolt över skivan. Kan inte vänta tills jag får spela låtarna live. De är som gjorda för scenen."


För att läsa boken behöver du en iPhone/iPad med appen iBooks. Det går även att läsa den i webbläsaren Google Chrome med tillägget Readium.

(Tyvärr måste vi ta 1 kr i administrationsavgift för boken)
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng