Hitta e-boken

Skuggor av hat

Skuggor av hat
Norstedts,
Deckare
9172970545
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Det sömniga lilla Sundsby skakas av ett mord och distriktssköterskan Mari dras in i utredningen. Vi lär känna de alldeles vanliga och helt unika människorna runt Mari, deras förhoppningar och tillkortakommanden, deras längtan och besvikelser.

Det är en ljummen junikväll i trädgården till en förnäm villa utanför halländska Sundsby. Ortsborna har samlats till ett kulturevenemang, "poesinatta", där också Mari medverkar med ett bidrag. Nu sitter man och väntar på det sista uppförandet då kvällens värd, den hyllade poeten Kemal Axelsson, ska läsa några dikter ur sin nya bok.
Men Kemal dyker aldrig upp. Han eftersöks och hittas död i skuggorna. Mördad.

Hur djupt kränkt och sårad har en människa blivit för att ta en så blodig hämnd?

Historier rullas upp och hemligheter tvingas i dagen, händelser och tankar som kanske borde förblivit gömda. Det visar sig att Kemal varit en hänsynslös man som inte dragit sig för att utnyttja och svika sina medmänniskor. Många hade anledning att hata honom…
Återknyt kontakten med distriktssköterskan Mari, hennes son Anton, svärföräldrarna Iris och Gösta som hon delar gård med och polisen Åke. Lär också känna Enso som en gång var finskt krigsbarn i Sundsby, pizzabagaren Mustafa som också är poet. Liksom i Hjärta av is finns här en autenticitet och känsla i miljöskildringen och personporträtten som griper tag i läsaren.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng