Hitta e-boken

Bebishandboken

Bebishandboken
Norstedts,
Mat & Hälsa
9172970413
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Det är fullständigt rimligt att man som nybliven förstagångsförälder känner viss osäkerhet. Barnet verkar så ömtåligt, och ingenting har man gjort förr! Men man kan ju inte ringa BVC stup i kvarten (på kvällar och helger har de ju dessutom stängt), och vänner och bekanta med barnerfarenhet finns inte heller alltid till hands (de kan dessutom tröttna vid det femte samtalet samma kväll!).

I Bebishandboken ges dock svar på det mesta. Här finns massor av matnyttig och praktiskt tillämpbar information till nya föräldrar med barn upp till cirka ett år. Svar på alla de vanligaste frågorna om amning, hygien, hälsa, mat och vikt, spädbarnsmassage, skrik, stimulans och aktiviteter, sömn etc.

Några exempel: Hur vet jag att babyn som ammas får i sig tillräckligt? Hur kurerar jag mjölkstockning? Finns det något knep vid nagelklippning? Varför ska man vaccinera? Vilka är symtomen på komjölksallergi? Hur ger man massage mot magsmärtor? Kan vi resa till Thailand med vår 4-månaders dotter?

Bebishandboken är skriven av två verkligt kunniga personer på området: Marianne Rydin är barnmorska och barnsköterska och driver sedan mer än 10 år BVC i Dalen i Stockholm. Lena Lidbeck är frilansjournalist och har skrivit om graviditet, förlossning och barns behov under många år. Lena är en av de två huvudförfattarna till Stora boken om barn. Hon har också givit ut Spädbarnsmassage i vilken Marianne också medverkar.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng