Hitta e-boken

Ingen kommer undan politiken

Ingen kommer undan politiken
Fakta
9172241896
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Ingen kommer undan politiken. Därför behövs en bok om hur den fungerar. I den här boken beskriver vi hur beslut går till, hur politiker tänker och varför en del får politikerna med sig och därmed gehör för sina krav. Vi avslöjar vad som är bra och vad som inte fungerar. Det är en bok om det som kallas lobbning. Men det är också en bok för dig som vill ge dig in i politiken – hur gör man och vad måste man tänka på?

I boken får du konkreta tips om hur man gör. Många personer med erfarenhet från politiken delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Författarna har lång erfarenhet av hur det är att vara politiskt verksam men också av att försöka påverka utifrån.

Politik påverkar vår vardag. Politik handlar om bygglov, barnomsorg, sjukvård och många andra frågor. Men det handlar också om hur vi bygger samhället. Om vilka idéer och värderingar som ska styra utvecklingen. Många har åsikter om politik och politikerna. En del säger sig vara ointresserade. Men ingen kommer undan politiken! Så det är lika bra att lära sig hur den fungerar.

Lena Josefsson har varit socialdemokratiskt kommunalråd i Tyresö och arbetar nu som PR-konsult. Hon har tidigare skrivit boken Tala så alla lyssnar och förstår (tillsammans med Mona Sahlin).

Tove Lifvendahl har varit ordförande i Moderata ungdomsförbundet, kommunikationschef på Svenskt Näringsliv och arbetat på tankesmedjorna Timbro samt Fores och arbetar idag som politisk chefredaktör på Svenska Dagbladet. Hon har skrivit en rad böcker, bland annat Från sagoland till framtidsland.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng