Hitta e-boken

Fjädrar på vinden

Fjädrar på vinden
Bonnier Carlsen,
9163828758
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Det har gått nästan ett år sedan den stormiga natt då David tog hissen till himlen, och hans lillasyster Ursula föddes. David har glömt hissen och änglarna, bara ibland, när han tittar på den långa grå fjädern snuddar något vid hans minne. Och det mesta är bra, i alla fall tills den dag Frank flyttar in hos dem. Frank som är försöksutskriven från mentalsjukhuset och som ska bo hemma hos David och mamma och Ursula för att återanpassas till ett normal liv. Normalt liv, tänker David, sen när har vi haft ett normalt liv? Men det ska bli värre Frank verkar veta något om David, och på vinden där David nu har sitt rum händer det underliga saker. Frank är inte bara ett matematiskt geni, han vet åtskilligt om änglar och han letar efter Spegelsjön Davids Spegelsjö som han inte har berättat för någon om När så Ninian börjar i klassen och helt självklart väljer ut David till vän blir livet än mer komplicerat. Ninian som är vacker och har en självklar auktoritet lockar, men han är samtidigt farlig det förstår David. Och Ninian har en skrämmande förmåga att ta sig in i Davids huvud och be om hjälp. Hjälp med vad, undrar David? Det visar sig att Frank, David och Ninian har fått ett uppdrag. De måste ställa allt tillrätta i Spegelsjön, de måste ta upp kampen mot Kung Nej i landet Tvärtom och för att klara det behöver de hjälp. För Davids lilla änglafjäder kan väl inte vara lösningen på den förbannelse som vilat över Sanntuna i tusen år? I Kristoffer Leandoers uppföljare till Änglar i hissen har han skapat ytterligare en ny och spännande värld, parallell med vår, fast fullständigt okänd. David står inför ett nytt uppdrag som bara den en ängel rört vid kan klara.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng