Hitta e-boken

Uppdrag Livet

Uppdrag Livet
Vulkan Bokförlag,
9163756315
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Jag ska inte hymla, den här boken handlar mest om mig, och min resa, så här långt. Det fick bli så. Jag kan så lite om dig. Och att få ihop det så att båda kunde sitta och skriva hade nog också blivit svårt. Men kanske är vi kanske inte så olika ändå? Jag vet inte.

Det var väl kanske inte riktigt så här jag trodde det skulle komma att se ut, eller så kanske det någonstans var det? Hur än det är med den saken så med facit i hand så har det bjudit på både det ena och det andra. Vad var det Forrest Gump sa? ”Life is like a box of chocolates, you never know what you´re gonna get”? Man söker svar samtidigt som tiden bara tycks ticka på det kan verkligen vara förvirrande. Vem vet vad egentligen, och vem ska man lyssna på, vem sitter inne med svaren? Finns det några egentliga svar eller är allt bara en olöslig gåta? 

Varför händer det som händer, och varför gör vi som vi gör när det händer? Det hade varit enklare om det fanns en mall vi kunde använda. Fast då och andra sidan så hade det väl också blivit lite tråkigt, hade det inte? 

Vi har alla en egen historia och ju mer min egen har vecklat ut sig har den också ändrats. Den blev något annat än jag först trodde, men också något mer än jag SEN trodde. Det verkar som att det blir mer och mer. Mer och mer att ta ställning till. Mer och mer att försöka förstå. I slut ändan är det ändå kanske enklast att bara leva livet som det kommer. 

Det här är min historia, en del av den, och hur jag bearbetat den till vad den är idag.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng