Hitta e-boken

Den Svarta Solen

Den Svarta Solen
Vulkan Bokförlag,
Romaner
9163729873
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Det råder skymning över Aldorn.

I ett krig finns många hjältar. Alltifrån den enkle soldaten i strid man mot man med Zalars monster ute på Orvanslätten, till de individer som av Väktaren blivit utvalda att utföra handlingar som är vitala för att Zalars seger inte skall bli total. En av dessa är den unga magikern Vita som fått i uppgift att aktivera en kristall i ett torn i den fruktade Nisslaskogen, där ingen magi är tillåten. Denna kristall måste aktiveras exakt samtidigt som Väktaren aktiverar en liknande i Osmer. I sitt sällskap har Vita den nu läkekunnige ornern Borulf, äventyraren och legoknekten Svitar, artarprästen Asvirr, och prins Alf som har väckts ur en ett tusen år lång sömn. Till sällskapet har också en jätteorn anslutit sig.

Samtidigt som Vita är på väg till Nisslaskogen, rider Eldir, Väktaren, demonmagikern Zalars evige motståndare, genom Dödens Träsk till Osmer. Medan hans dotter, den trettonåriga Atista, tillsammans med sin vän och beskyddare, den femtonårige Urnar, färdas till tryggheten i Gudarnas Trädgård. 

Och vid den magiska barriär som håller Zalars horder tillbaka, väntar överhövdingen Osvirr tillsammans med sina artarkrigare på att den skall falla. När den väl gör det väntar det hårda strider ute på Orvanslätten.

Och över dem alla lyser två solar: den nya solen, Silversolen, och Aldorns gyllene sol, som svartnar allt mer. Exakt i samma ögonblick som den förvandlas till Den Svarta Solen, måste Eldir och Vita aktivera sina kristaller. Misslyckas de kan Zalars seger bli total, och med den en fullständig utplåning av allt liv på jorden.

Men ingen av dessa hjältar kommer att kunna klara sina uppgifter om de inte får stöd och hjälp av andra hjältar. Och det behövs många, för det råder skymning över Aldorn.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng