Hitta e-boken

Ansiktet bakom masken

Ansiktet bakom masken
Vulkan Bokförlag,
Romaner
9163712482
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Har ingen rätt att känna så här, jag hatar, känner tårar som vill tränga fram. Känner mig sårad, besviken, och livet är ett helvete.
Jag hatar att tycka om, jag vill inte! Vad har jag för rätt att känna så? Är ensam, men orkar inte vara social. Jag hatar mitt liv - mitt helvete. Varför måste jag leva?”
Boken speglar inifrån perspektivet hos författaren Jouanita Törnström som 27-åring fick diagnosen borderline, om den enorma kampen med de miljontals känslor och tankar som översvämmade henne och styrde helt tillvaron.
I dagboksform får läsaren följa med i hennes inre resa och verklighet, ta del av författarens svart/vita tänkande, sorg, hat, förtvivlan men också glädjeämnen. En resa helt i känslostormarnas hav.
Har läst din underbara bok! Har själv borderline. Skrattade en hel del när du skrev om dina växlande känslor till Anette, ena sekunden hatade du henne och i nästa var hon en ängel. Jag tänkte: - Shit hon är ju inte klok. Fast sen skrattade jag mer när jag insåg: det är ju precis så jag gör! Tack!” /Sandra Maan, 2007. Modigt att Du vågar “komma ut” och vad Du ger andra i och med det!” Kram Pia Röjdeby, 2006.
Jouanita Törnström är leg.psykiatrisjuksköterska, föreläsare/kursledare & attitydambassadör. Genom sitt arbete, sin personliga erfarenhet har hon stor kännedom om sårbarheten hos människan, men också vilken enorm kraft av resurser som finns hos oss alla.Boken har redan lästs av tusentals personer, följ med du också i författarens inre resa.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng