Hitta e-boken

Utanför din dörr/Ingen kan älska som vi

Utanför din dörr/Ingen kan älska som vi
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150714236
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Utanför din dörr
Aldrig kan hon lära sig! Samantha har ännu en gång fallit för sin chef – och dessutom gått lite för långt genom att kyssa honom. Han blev förstås överrumplad, men Sam kan se i hans ögon att han döljer något. En hemlighet? En intensiv passion? Vad det än är ska Sam mjuka upp sin reserverade – och ursnygge – chef.

Brody Eden har valt att leva sitt liv i ensamhet och är oförmögen att släppa någon inpå livet. Han har djupa ärr från sin barndom och ingen lust att lätta sitt hjärta för okända kvinnor. Men så möter han Sam, hans minst sagt rättframma assistent. Hon är frestelsen personifierad, och hon sitter precis utanför hans dörr …

 

Ingen kan älska som vi
När förlagspampen Wynn Hunter var liten avskydde han Grace Munroe. Den taniga lilla retstickan med råttsvansar har nu blommat ut till en bländande skönhet, och han har inte längre något emot att tillbringa såväl dagar som nätter med den vackra kvinnan. Men utan några förpliktelser, Wynn tror nämligen inte på kärleken.

Grace älskar att umgås med sin barndomsvän, men törs inte ge sig hän. Hennes före detta pojkvän körde ihjäl sig samma kväll som hon tackat nej till hans frieri, och Grace kan inte komma över det faktum att hon kanske bär skulden för hans död. Wynn och Grace är överens om att hålla förhållandet på en lättsam nivå – men vad gör man om kärleken bara växer sig starkare och vägrar släppa taget?
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng