Hitta e-boken

Kyssar och fyrverkerier/Kärlek i New York

Kyssar och fyrverkerier/Kärlek i New York
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150711903
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Kyssar och fyrverkerier
När en nyårspuss leder till ett fantastiskt engångsligg anser konsulten Caroline Taylor att det nya året inletts på bästa möjliga sätt. Men när det visar sig att den snygge älskaren inte är någon mindre än hennes nya arbetsgivare får hon en bitter eftersmak – särskilt som hon i samma veva upptäcker att hon nog är gravid. Med hans barn!

Robert tackar sin lyckliga stjärna när den bländande Carrie väljer att sitta vid hans bord på nyårsfesten. Attraktionen blixtrar mellan dem och en oförglömlig natt med henne är just det han behöver. Faktum är nämligen att om han producerar en arvinge kan han ärva flera miljoner. Problemet är bara att han måste gifta sig också. Lättare sagt än gjort, för det visar sig att Carrie är lika tuff i affärer som hon är sängen …

Kärlek i New York
Efter en het helg tillsammans med den sexige ambassadören Jack Mason förändras partyprinsessan Ginas liv radikalt. Hon är gravid och tvingas lägga sitt vilda festande åt sidan och istället bli ansvarsfull, skaffa sig ett jobb – och överväga att gifta sig med den blivande pappan.   

Jack tar naturligtvis sitt ansvar. Han ska bli pappa, och det enda rätta vore att gifta sig med barnets mamma. Han gör allt i sin makt för att försöka övertyga den omedgörliga Gina. Under resans gång utvecklas något mer än bara en exceptionellt stark åtrå. Men är dragningen de känner för varandra äkta kärlek?
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng