Hitta e-boken

Gyllene hjärtats makt/Prinsessan och krigaren

Gyllene hjärtats makt/Prinsessan och krigaren
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150711881
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Gyllene hjärtats makt
Inte nog med att hon sitter i klistret på jobbet, nu är hon dessutom kidnappad. Av en prins! Ann är kluven, för trots att hon befinner sig i händerna på en mycket bestämd och oberäknelig man är han galet attraktiv. Hon sysselsätter sig med att klura ut hur hon på bästa sätt ska utnyttja tiden med sin sexige förövare.

Raif Khouri har fått för sig att en av auktionshuset Waverly’s medarbetare stulit en mycket värdefull staty, och han tar till alla medel för att återfå den. Att låsa in Waverly’s vd på ett hotellrum verkar först vara en briljant idé. Men han är inte van att en kvinna säger vad hon tycker och tänker – och dessutom gör som hon själv vill. Åt vilket håll han än försöker styra slutar det med att hon har övertaget …  

Prinsessan och krigaren
Rashid har förlikat sig med sitt öde – för att göra anspråk på Azmahars kungatron behöver han en hustru vid sin sida. Slumpen för honom samman med prinsessan Laylah, som efter ett överfall hamnar i hans våning! Det kunde inte komma lägligare. Även för Laylah innebär det svar på hennes böner. Den krigsärrade shejken är det snyggaste hon vet, och en man hon i hemlighet trånat efter så länge hon kan minnas.

Att förföra den vackra prinsessan blir lättare än Rashid ens vågat föreställa sig. Det ena leder till det andra, och snart kan han ta hem segern. Laylah å sin sida blir misstänksam. Hon må ha fått sin drömprins, men är hans känslor för henne äkta – eller är hon bara en bricka i ett maktspel?
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng