Hitta e-boken

Spelet kan börja/Het sol/Kvinna på flykt

Spelet kan börja/Het sol/Kvinna på flykt
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150711806
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Spelet kan börja
Vanessa Partridge har alla skäl att ropa in det ovärderliga manuskriptet på auktionen, det är nämligen hennes små tvillingars arvegods. Men hon räknar inte med att bli överbjuden av finansgurun Chase Harrington – inte heller att han ska knacka på hemma hos henne efteråt.

Chase är van att få det han vill ha. Men trots högsta budet på auktionen är han inte helt nöjd. Nu vill han ha Vanessa! Vad bär hon på för hemligheter, den tidigare societetsminglaren och numera ensamstående mamman?

Het sol
Prins Haidar Aal Shalaan kämpar som bäst med att ta över tronen när den vackra amerikanskan Roxanne dyker upp igen. Åtta år har förflutit sedan hon avvisade honom, och allt på grund av ett missförstånd. Haidar har aldrig kunnat glömma den temperamentsfulla kvinnan som han hade en intensiv affär med och är nu fast besluten att till varje pris få henne tillbaka i sitt liv – och i sin säng. Men Roxanne visar sig vara mycket svår att övertyga. Fast hon hade nog inte räknat med Haidars kämparglöd – eller uthållighet …

Kvinna på flykt
Efter ett glamoröst liv har snygge miljardären Orlando Winterton valt att dra sig tillbaka till ett liv i ensamhet. Ända tills Rachel Campion dyker upp på tröskeln till hans avlägset belägna hus. Rachel är på flykt undan sin blivande man. I det ömsesidiga behovet av varandra finner de en tillfällig fristad, men Orlando kan omöjligt låta passionen utvecklas till något mer. Men deras möte förändrar allt … Åter i tryck.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng